Shaolin Nordic on perinteisten kiinalaisten harjoitusmuotojen ja taistelutaitojen koulu.

Opetamme Kiinan alkuperäisistä Shaolin-temppeleistä periytyneitä taitoja, jotka ovat välittyneet mestareilta oppilaille katkeamattomassa linjassa 1500 vuoden ajan.

shaolin 1Taitoihimme kuuluu:

  • Chi Kung (Qigong)Tie terveyteen, elinvoimaisuuteen ja korkeaan suorityskykyyn
  • Kungfu (Shaolin Kungfu ja Taijiquan)Perinteinen taistelutaito ja ohjelma kokonaisvaltaiseen kehitykseen
  • ZenMenetelmä mielen ja hengen harjoittamiseen

Shaolin Nordic on osa maailmanlaajuista Shaolin Wahnam -instituuttia, jonka tehtävänä on näiden alkuperäisten taitojen säilyttäminen ja siirtäminen jälkipolville. Shaolin-mestari Wong Kiew Kit perusti instituutin vuonna 1982. Suomessa toimintamme keskittyy pääkaupunkiseudulle.


 

Kaikki vastaukset löytyvät päivittäisestä harjoittelusta.Markus Kahila

chikung qigong 3 v"Zen, meditaatio ja perinteiset taistelutaidot ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Aitojen Shaolin-taitojen löytäminen, ja se että voin olla osana välittämässä niitä eteenpäin jälkipolville, on minulle suuri kunnia ja etuoikeus."

Markus Kahila on Shaolin Wahnam -instituutin pääohjaaja pohjoismaissa. Hän aloitti kiinalaisten perinnetaitojen harjoittelun vuonna 1999, ja on ollut Shaolin-mestari Wong Kiew Kitin oppilas vuodesta 2002 alkaen. Hänestä tuli Shaolin Wahnam -instituutin ohjaaja vuonna 2004. Tämän lisäksi hänellä on oppiarvo Helsingin Yliopistolta Itä-Aasian tutkimuksessa.

Ota yhteyttä


Sanotaan, että todellisen kungfu-mestarin löytäminen on kuin löytäisi suunnattoman arvokkaan jalokiven.
Tiedän omasta kokemuksesta, että tämä on totta.Nessa Kahila

sifu nessa 1 v"Rakkauteni Shaolin-taitoihin ja intohimoni kungfuun ovat se syy, jonka takia työskentelen jakaakseni aitoja Shaolin-taitoja mahdollisimman monille ihmisille. Oli kyse sitten Shaolin Kungfusta, Taijiquanista, Chi Kungista tai Zenistä, Shaolin-taidot auttavat sinua parantamaan elämääsi ja terveyttäsi sekä luovuuttasi ja voimaasi, ja antavat myös kyvyn puolustaa itseäsi sekä läheisiäsi."

Nessa Kahila on harjoitellut kungfua useiden mestarien ohjauksessa vuodesta 1997 lähtien. Vuonna 2003 hänestä tuli Shaolin-mestari Wong Kiew Kitin oppilas, ja vuonna 2013 hänestä tehtiin Shaolin Wahnam -instituutin ohjaaja.

Ota yhteyttä


Tulevat kurssit

Ei tapahtumia