shaolin silhouette slider

Ylläpidämme edenneille oppilaillemme jatkuvaa opetusta viikottaisten opetustuntien ja erilaisten kurssikokonaisuuksien muodossa. Tyypillisesti harjoituskautemme jatkuvat läpi vuoden, elokuusta kesäkuun Juhannukseen, mutta järjestämme toisinaan erityiskursseja myös kesäkuukausina.

Kaikki alkeiskurssimme läpikäyneet oppilaat ovat tervetulleita mukaan jatkoryhmiimme.


Jatkokurssit

Ei tapahtumia

 captcha


 

shaolin 1B

Kevätkaudella 2023 kungfu-jatkoryhmämme pääteemana on taistelusovellutus ja vapaa sparraaminen. Keväällä opitut viisi sparrausmenetelmää ovat paritreenin keskiössä, ja laajennamme kungfun käyttöä myös taktiikoiden ja strategoiden alueelle. Yksilöllisessä harjoittelussa oppilaat tutustuvat myös heille itselleen parhaiten sopiviin taistelutekniikoihin ja -sovellutuksiin, ja kevätkauden loppua kohti oppilaat laativat lisää omia taistelusekvenssejään ja liikeyhdistelmiään, joista muodostetaan ensimmäinen oma kungfu-liikesarja.

 

Voimaharjoittelussa käymme läpi lukuisia erilaisia menetelmiä ja lähestymistapoja, joista oppilaat voivat muodostaa oman harjoitusrutiininsa. Sisäisen harjoittelun teemana on kyky pysyä rentona ja rauhallisena myös kovan paineen alla.

   

Harjoittelu alkaa 19.1.2023 Helsingissä.