shaolin gate slider

Ylläpidämme edenneille oppilaillemme jatkuvaa opetusta viikottaisten opetustuntien ja erilaisten kurssikokonaisuuksien muodossa. Tyypillisesti harjoituskautemme jatkuvat läpi vuoden, elokuusta kesäkuun Juhannukseen, mutta järjestämme toisinaan erityiskursseja myös kesäkuukausina.

Kaikki alkeiskurssimme läpikäyneet oppilaat ovat tervetulleita mukaan jatkoryhmiimme.


Jatkokurssit

03.02.2022
Kungfu, jatkoryhmä
14.02.2022
Yhden Vuoden Zen

HUOM!   Jos haluat osallistua jatkokursseille, mutta olet huolissasi jatkuvasta covid-tilanteesta ja haluaisit ylläpitää sosiaalista etäännyttämistä tunneillamme, mainitse asiasta ilmoittautumisesi yhteydessä, niin pyrimme järjestämään opetuksen sinulle turvallisella tavalla.captcha


 

zen chan 7

Tarjoamme 2022 ensimmäistä kertaa kokonaisen vuoden kestävän kurssin Zen-meditaatiossa!

Tämä ainutlaatuinen kurssi on suunniteltu antamaan oppilaille kaikki tarvittava tuki, ohjaus ja harjoitusmenetelmät koko vuoden kestävään päivittäiseen meditaatioharjoitteluun.

Opetus toteutuu sekä lähiopetuksena säännöllisillä yhteisillä tunneilla, että viikottaisilla opetusjaksoilla ohjeineen ja lisämateriaaleineen. Kokonaisuus on suunniteltu eritysesti tasaista kehitystä sekä tuloksekasta jatkuvaa harjoittelua varten. Yksilöity opastus sekä harjoittelijan omat tarpeet ovat myös kurssin keskiössä.

Kurssin jokaisella kuukaudella on oma teemansa, joka antaa harjoittelijoille mahdollisuuden syventää ja monipuolistaa meditaatioharjoittelua sekä soveltaa opittua arkielämässä.

Kurssille ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin edenneetkin harjoittelijat!

   

Opetus alkaa maanantaina 14.2.2022 klo 17 Helsingissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

   


shaolin kungfu advanced classes 2020 2021

Kungfu -jatkoryhmämme harjoittelussa tulemme kevätkaudella 2022 keskittymään erityisesti vapaaseen sovellutukseen. Lähestymme tätä kolmella tavalla: "siltojen kysymisen" harjoittelussa, jossa parannamme kontaktiharjoittelun kautta vastustajan aikomuksen aistimista; heitto-, tarttumis-, ja lattiatekniikoissa, jossa virtaava liike on keskeisessä osassa; sekä reaktioharjoituksissa, jossa parannamme spontaania reagointia erilaisiin hyökkäyksiin ja tilanteisiin.

Aloitamme vain muutamasta tekniikasta, mutta kasvatamme niiden määrää sekä uhan elementtiä harjoittelun edetessä. Taistelupuolta tukemassa korostamme meditaation sekä hyvää terveyttä tukevien harjoitusten osuutta.

   

Harjoittelu alkaa 3.2.2022 klo 17 Helsingissä.