shaolin gate slider

Ylläpidämme edenneille oppilaillemme jatkuvaa opetusta viikottaisten opetustuntien ja erilaisten kurssikokonaisuuksien muodossa. Tyypillisesti harjoituskautemme jatkuvat läpi vuoden, elokuusta kesäkuun Juhannukseen, mutta järjestämme toisinaan erityiskursseja myös kesäkuukausina.

Kaikki alkeiskurssimme läpikäyneet oppilaat ovat tervetulleita mukaan jatkoryhmiimme.


Jatkokurssit

Ei tapahtumia

HUOM!   Jos haluat osallistua jatkokursseille, mutta olet huolissasi jatkuvasta covid-tilanteesta ja haluaisit ylläpitää sosiaalista etäännyttämistä tunneillamme, mainitse asiasta ilmoittautumisesi yhteydessä, niin pyrimme järjestämään opetuksen sinulle turvallisella tavalla.captcha


 

shaolin kungfu advanced classes 2020 2021Elokuussa 2020 jatkamme kevään teemaa omien taistelusekvenssien ja parhaiden yksilöllisten taistelutapojen löytämisessä ja kehittämisessä. Tutustumme vaihtelevien tekniikoiden ja strategioiden kautta erilaisiin tapoihin taistella, joista oppilaat voivat valita heille tehokkaimmat käyttää kungfuaan. Voimaharjoittelussa sekä siltojen käyttämisessä keskitymme "kovan" ja "pehmeän" voiman sovellutuksiin. Keväälle 2021 tultaessa keskitymme opitun käyttämiseen vapaassa sparrauksessa.

Tämän ohella oppilaat jatkavat omilla tasoillaan, sekä niihin kuuluvalla opetussisällöllä. Osa oppilaista aloittaa treenaamisen aseilla, sekä niihin kuuluvan voima- ja taisteluharjoittelun.


taijiquan tai chi taiji advanced classes 2020 2021Syyskaudella 2020 keskitymme jatkoryhmässä Virtaava Vesi, Liikkuvat Pilvet -liikesarjan taistelusovellutuksiin, sekä erilaisiin sisäisen voiman harjoituksiin. Tavoitteena on, että osallistujat oppivat soveltamaan sarjan sisältämiä tekniikoita käytännössä.

Myös Taiji-sapeli -sarjan harjoittelu jatkuu lyhyillä sapelin taistelusekvensseillä, sekä käytännön aseellisella pariharjoittelulla. Kevään 2021 puolella aloitamme "sapeli vastaan muut aseet" -harjoittelun.


chi kung qigong jatkokurssi 2020 2021

Haluatko päästä lähemmäksi potentiaaliasi? 2021 kevätkautemme Chi Kung -harjoittelun teemoina ovat elinvoimaisuus, energisyys ja korkea suoritustaso.

Käymme kevätkurssilla läpi erilaisia perinteisessä sisäisessä harjoittelussa käytettyjä taitoja ja harjoituksia voiman lisäämiseen ja energiatason nostamiseen, joita opimme soveltamaan sekä perustason että edenneiden tasojen harjoittelijoiden tarpeisiin.

Tämän lisäksi perehdymme myös zen-meditaatiossa käytettyihin tapoihin harjoittaa ja hyödyntää vahvaa, rauhallista mieltä.

Kurssi on jatkoa syksyn 2020 erikoiskurssillemme, mutta myös kaikki peruskurssimme läpikäyneet Chi Kung-, Shaolin Kungfu-, Taijiquan- ja Zen-oppilaat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!