shaolin statue slider

Ylläpidämme edenneille oppilaillemme jatkuvaa opetusta viikottaisten opetustuntien ja erilaisten kurssikokonaisuuksien muodossa. Tyypillisesti harjoituskautemme jatkuvat läpi vuoden, elokuusta kesäkuun Juhannukseen, mutta järjestämme toisinaan erityiskursseja myös kesäkuukausina.

Kaikki alkeiskurssimme läpikäyneet oppilaat ovat tervetulleita mukaan jatkoryhmiimme.


Jatkokurssit

06.02.2023
Yhden Vuoden Zen

 captcha


 

shaolin 1B

Syyskaudella 2022 kungfu-jatkoryhmämme pääteemana on taistelusovellutus ja vapaa sparraaminen. Keväällä opitut viisi sparrausmenetelmää ovat paritreenin keskiössä, ja laajennamme kungfun käyttöä myös taktiikoiden ja strategoiden alueelle. Yksilöllisessä harjoittelussa oppilaat tutustuvat myös heille itselleen parhaiten sopiviin taistelutekniikoihin ja -sovellutuksiin, ja syyskauden loppua kohti oppilaat laativat lisää omia taistelusekvenssejään ja liikeyhdistelmiään, joista muodostetaan ensimmäinen oma kungfu-liikesarja.

 

Voimaharjoittelussa käymme läpi lukuisia erilaisia menetelmiä ja lähestymistapoja, joista oppilaat voivat muodostaa oman harjoitusrutiininsa. Sisäisen harjoittelun teemana on kyky pysyä rentona ja rauhallisena myös kovan paineen alla.

   

Harjoittelu alkaa 25.8.2022 Helsingissä.

   


zen chan 9

Tarjoamme 2023 alussa seuraavan vuoden kestävän kurssin Zen-meditaatiossa!

Tämä ainutlaatuinen kurssi on suunniteltu antamaan oppilaille kaikki tarvittava tuki, ohjaus ja harjoitusmenetelmät koko vuoden kestävään päivittäiseen meditaatioharjoitteluun.

Opetus toteutuu sekä lähiopetuksena säännöllisillä yhteisillä tunneilla, että viikottaisilla opetusjaksoilla ohjeineen ja lisämateriaaleineen. Kokonaisuus on suunniteltu eritysesti tasaista kehitystä sekä tuloksekasta jatkuvaa harjoittelua varten. Yksilöity opastus sekä harjoittelijan omat tarpeet ovat myös kurssin keskiössä.

Kurssin jokaisella kuukaudella on oma teemansa, joka antaa harjoittelijoille mahdollisuuden syventää ja monipuolistaa meditaatioharjoittelua sekä soveltaa opittua arkielämässä.

Kurssille ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin edenneetkin harjoittelijat!

   

Kurssi alkaa 6.2.2023 klo 17.00