shaolin zen path slider

Ylläpidämme edenneille oppilaillemme jatkuvaa opetusta viikottaisten opetustuntien ja erilaisten kurssikokonaisuuksien muodossa. Tyypillisesti harjoituskautemme jatkuvat läpi vuoden, elokuusta kesäkuun Juhannukseen, mutta järjestämme toisinaan erityiskursseja myös kesäkuukausina.

Kaikki alkeiskurssimme läpikäyneet oppilaat ovat tervetulleita mukaan jatkoryhmiimme.


Jatkokurssit

12.10.2023
Chi Kung ja Zen

 captcha


 

zen chan 12 vViime vuonna pidimme ensimmäisen vuoden pituisen ”Yhden Vuoden Zen” -meditaatio-ohjelmamme, ja olemme keskittyneet kungfussa erityisesti käytännön taisteluharjoitteluun. Näitä kumpiakin yhdistää se, että kummatkin ovat tehokkaita teitä vahvaan ja rauhalliseen mieleen.

Tämän teeman mukaisesti tarjoamme uudestaan kahden viikon erityiskurssin, jossa päämääränä on luoda paras mahdollinen pohja meditaatiolle Shaolin Chi Kungin sisäisen harjoittelun kautta. Aloitamme kurssilla chi kungin perusteista, ja rakennamme harjoittelua kehonhuollon sekä sisäisen voiman harjoitusten kautta itse meditaatioon. Kurssi sopii kaiken tasoisille harjoittelijoille, ja myös vasta-alkajat ovat lämpimästi tervetulleita!

 

Kurssi järjestetään 12.10. ja 19.10.2023 Helsingissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

   


shaolin kungfu 7

Syyskaudella 2023 kungfu-jatkoryhmämme pääteemana on kungfu potkunyrkkeilyä vastaan. Keväällä käytetyt viisi sparrausmenetelmää ovat paritreenin keskiössä, ja laajennamme kungfun käyttöä myös taktiikoiden ja strategoiden alueelle. Yksilöllisessä harjoittelussa oppilaat tutustuvat myös heille itselleen parhaiten sopiviin taistelutekniikoihin ja -sovellutuksiin, ja syyskauden loppua kohti oppilaat pääsevät laatimaan ensimmäisen oman kungfu-liikesarjansa.

 

Voimaharjoittelussa keskitymme fa jingiin, eli "voiman ilmaisemiseen". Sisäisen harjoittelun teemana on kyky pysyä rentona ja rauhallisena myös kovan paineen alla.

   

Harjoittelu alkaa 17.8.2023 Helsingissä.